Kokosfest med Holistic

Ikväll var jag på ett trevligt event anordnat av hälsoföretaget Holistic som bland annat säljer  kosttillskott och proteinpulver. De har också ett stort sortiment av kokosprodukter som kokosolja och kokossocker, så det var en kokosfest de bjöd på. Vi fick veta lite mer om just kokosolja, bland annat ska den kunna funka som solkräm och ha en solskyddsfaktor på 12-15 (!?) och kunna användas som glidmedel. Jag har inte testat vare sig det ena eller andra så jag kan inte garantera att det funkar…

Titti Schultz intervjuade Bertil Wosk, grundare av Holistic.

Radioprataren Titti Schultz intervjuade Bertil Wosk, grundare av Holistic.

Holistic IMG_1264Vi bjöds på snacks med kokos förstås. Av Jfine cuisine., så jag visste ju att det skulle vara gott.

Det bästa med dessa tillställningarna är helt klart alla trevliga och inspirerande människor. Jag sprang på (hehe) Petra Månström som skriver landets bästa löparblogg, och en annan trevlig och löparfrälst tjej, Lina. De ska båda springa Stockholm maraton om drygt en och en halv vecka. Och jag som kände mig stolt över att jag sprang fem kilometer idag…

Sen träffade jag en av mina cleanse-kamrater Jennie Liljefors som är involverad i ett spännande projekt Yogobe. Det är yoga via nätet med några av Sveriges bästa yogainstruktörer, riktigt bra grej för de som till exempel har långt till närmsta yogastudio eller vill träna hemma.

Dessutom träffade jag en tjej, Malin, som jag intervjuade för Expressen Söndag för tre år sedan. Då pratade vi bara i telefon så det var kul att träffa henne. Hon har gått ner över 30 kilo med hjälp av LCHF och är verkligen en inspirerande tjej. Det är också intressant att prata med LCHF:are som jag intervjuade för flera år sedan, hittills har alla jag pratat med behållit sin normalvikt och mår fortfarande toppen.

Och som grädde på moset fick jag en pratstund med Hannah Sjöström som tidigare var redaktör för Expressens magasin Allt om LCHF. Om du vill veta något om naturliga skönhetsprodukter ska du kolla in hennes blogg Naturligt snygg. Det som inte finns där är nog inte värt att veta.

Hannah Sjöström