Dag 7 Cleanse8

De första dagarna av cleansen var jag trött. Sedan blev jag pigg. Men nu är jag trött igen. Både dag 6 och dag 7 har jag blivit trött tidigare än vanligt på kvällarna, somnat på bara några minuter och sovit som en stock men haft svårt att ta mig upp på morgonen. Idag var jag dessutom ganska seg hela dagen.

Men på kvällen bestämde ända jag och en kompis från Skåne som är på besök, att vi skulle ge oss ut på en joggingtur. Vi började med att promenera i rask takt i fem minuter och sedan joggade vi i måttligt tempo i 4-5 kilometer. Det var faktiskt riktigt skönt. Det var också första gången jag joggade tillsammans med någon annan och det var ju väldigt trevligt. Vi sprang i ett tempo så att vi fortfarande kunde prata och tiden bara flög iväg. Jag måste definitivt sällskapsjogga igen!

Maten var lika god som vanligt, till frukost fick jag fröknäcke som var riktigt smarriga. Det måste jag testa att göra själv. På kvällen var det en fyllig curry, också jättegod. Nu känns det verkligen som att kroppen har vant sig vid att bara få grönsaker. Trots att jag har både promenerat en del idag och joggat så är jag fortfarande inte det minsta hungrig.